Zuiderzeestraatweg 559, 8091 CP Wezep
Geopend van ma t/m vr 09:00 - 17:00

Verzekeringen

Onze verzekeringen

Verzekeringskantoor Amptmeijer is een jong en dynamisch bedrijf. Wij hebben de laatste jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van verzekeren in de breedste zin van het woord. Het gaat bij ons om een persoonlijk advies. Verzekeringskantoor Amptmeijer zorgt ervoor dat u niet van het kastje naar de muur gestuurd wordt, maar dat u direct geholpen wordt.

Wij van Amptmeijer Hypotheken en Verzekeringen werken samen met een aantal grote verzekeringsmaatschappijen zodat wij als onafhankelijk financieel adviseur altijd maatwerk leveren bij de keuze voor het verzekeringsproduct. Wij zijn ervan overtuigd van grote waarde te kunnen zijn voor u als klant gedurende de looptijd van verzekeringen, bij schade of bij wijzigingen in uw leefsituatie. Wij zetten het belang van onze klant altijd voorop!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via telefoon, per mail of kom langs. De koffie staat altijd klaar!

Amptmeijer Hypotheken en Verzekeringen:

  • Administratieve dag verwerking (binnen 24 uur polis in huis)
  • Uitstekende producten en goede premiestelling
  • Uitstekende telefonische bereikbaarheid
  • Persoonlijke benadering

Grotendeels worden de verzekeringen van onze (particuliere) relaties ondergebracht bij de NH1816, lees hieronder wat onze relaties van ons vinden:

Contact