Zuiderzeestraatweg 559, 8091 CP Wezep
Geopend van ma t/m vr 09:00 - 17:00

Maatschappelijk betrokken

Facebook 14 december

WEZEP – Met een nieuwe stuurman en stuurvrouw aan het roer van de Businessclub WHC komt er weer leven in de brouwerij van de sponsorclub van voetbalvereniging WHC. Marco en Janny Amptmeijer hebben er zin in en zijn voornemens de kussens flink op te schudden. ”De Businessruimte van WHC heeft de uitstraling en sfeer van een bruin café. Als we er in slagen om oude tijden te laten herleven en meer gezelligheid creëren komt het helemaal goed,” zeggen Marco en Janny in koor.

Sinds de bestuurscrisis in 2012 maakt WHC een moeilijke periode door. Het voltallige bestuur van de vereniging stelde hun functies toen beschikbaar. Daarna volgde een onrustige tijd voor de hele vereniging. Ook voor de Businessclub. ”Ondernemend Wezep en Hattemerbroek wil de club best steunen, maar zit niet te wachten op onenigheid in het bestuur,” zegt Janny Amptmeijer. Volgens haar wijzen de neuzen nu in alle geledingen van de club weer dezelfde kant op. ”Tijd dus om de organisatie van de Businessclub door te lichten en het nieuwe jaar met frisse moed enthousiast binnen te stappen.”

Duobaan

Marco en Janny Amptmeijer zijn sinds begin december beiden voorzitter van de Businessclub WHC. ”Een soort duobaan,” zegt Marco. ”In het kort komt het er op neer dat er bij thuiswedstrijden van het eerste elftal altijd iemand van ons tweeën aanwezig is en dat we het vele achterstallige werk samen oppakken.” Marco houdt zich voornamelijk bezig met de acquisitie en beveiliging, terwijl Janny zich gaat richten op de sfeer en activiteiten in de businessruimte.

”Onze eerste speerpunten zijn de acquisitie en de gezelligheid terugbrengen in de Businessruimte,” zegt Marco. ”Sponsors moeten zich daar weer thuis voelen en op zaterdagmiddag met plezier naar de thuiswedstrijden van WHC gaan. Als het gezellig is en de sfeer is goed komt ook het onderling zaken doen vanzelf weer op gang,” denkt Marco.

Ervaring

Marco en Janny Amptmeijer hebben samen en ook los van elkaar een jarenlange ervaring bij WHC. Beiden weten hoe de hazen lopen binnen de vereniging. Janny is in een grijs verleden begonnen met de coördinatie van een ’krantje voor de jeugd’, daarna is ze secretaris van de jeugdcommissie geweest en vervolgens vier jaar voorzitter van de jeugdcommissie én gelijktijdig vier jaar hoofdbestuurslid van WHC. Ook heeft ze nog een jaar deel uitgemaakt van de activiteitencommissie. Marco is actief geweest als jeugdleider, jeugdtrainer, barman en heeft zich in het seizoen 2013-2014 ook nog een jaar verdienstelijk gemaakt als voorzitter van de Businessclub.

Hypotheken || Verzekeringen

Marco en Janny zijn al jaren sponsor van WHC. ”Ik vind het heel belangrijk dat er een club als WHC in Wezep is,” zegt Marco. ”Kijk alleen maar naar de jeugd. WHC heeft een bloeiende jeugdafdeling. De jeugd kan zich een aantal keren per week flink uitleven bij de club.” Marco runt sinds 2003 een eigen verzekeringskantoor aan de Zuiderzeestraatweg 559 in Wezep. In een aparte ruimte achter het verzekeringskantoor is Janny Amptmeijer sinds 2018 actief als hypotheekadviseur. Beiden dragen WHC een warm hart toe en beiden gaan zich sterk maken voor meer reuring in de Businessclub van WHC.

 

Naast onze functie in de Businessclub zijn wij wedstrijdsponsor bij WHC en hoofdsponsor Schoolvoetbaltoernooi

 

(FACEBOOK bericht 23 november 2020)

Hoofdsponsor Amptmeijer Verzekeringen  wil de samenwerking voortzetten met Badminton’80 te Wezep. Voor de komende 3 jaar is het bedrijf, in verzekeringen en financieel advies, verbonden aan de club. De clubnaam Amptmeijer Badminton’80 zal hiermee worden voortgezet binnen de badmintonsport.

Naast de clubsponsoring heeft het bedrijf wederom gezorgd voor nieuwe teamkleding voor het eerste team. Het eerste team zal dit seizoen actief zijn in de 4e divisie en bestaat uit Vera van Dijk, Joanne Cornet, Cornel van Dorp en Rémon van de Werfhorst.

 

 

Wij zijn hoofdsponsor van onze eigen Stichting The 2 Stars, wij zetten ons in om ongeneeslijk zieke kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen.

De Stichting The 2 Stars heeft als doel ongeneeslijk zieke kinderen een onvergetelijk moment te bezorgen; dit kan iets voor het kind zelf zijn of iets met het hele gezin. Afhankelijk van de wens van het kind. 

Kinderen die in zo’n moeilijke, en vooral verdrietige situatie leven, verdienen het om hier even niet bij stil te staan maar te genieten van het moment, van iets wat ze zo graag nog willen doen en/of zien.

Wij hopen dit als Stichting  The 2 Stars mogelijk te maken. 

Contact