Zuiderzeestraatweg 559, 8091 CP Wezep
Geopend van ma t/m vr 09:00 - 17:00

Hypotheken

Wij berekenen graag vrijblijvend voor u wat de mogelijkheden zijn;

  • Laagste hypotheekrente
  • Gratis en vrijblijvende informatie
  • 100% onafhankelijk, circa 30 geldverstrekkers

Een Hypotheek advies van Amptmeijer
Maakt jou en je portemonnee blijer!

Wij van Amptmeijer Hypotheken en Verzekeringen mogen ons 100% onafhankelijk adviseur noemen, daar wij aanstellingen hebben bij meerdere banken en andere geldverstrekkers en zo altijd een advies op maat kunnen aanbieden. Een advies die het beste bij jou en jouw situatie past. 

Het afsluiten van een Hypotheek is een grote financiële beslissing waar wij je met ons advies graag mee helpen. Want waar moet je allemaal rekening mee houden bij het kopen van je droomhuis?!   Dat vertellen wij je graag.

Wij geven jou persoonlijk advies voor het afsluiten van een hypotheek en bemiddelen daarna ook tussen jou en de gekozen geldverstrekker, zorgen ervoor dat het hele proces wat hier bij komt kijken van A tot Z in goede banen wordt geleid.

Onafhankelijk Hypotheek advies

Wij hebben bij circa 30 geldverstrekkers een aanstelling, dus kunnen wij met trots zeggen dat wij 100 % onafhankelijk hypotheekadviseur zijn!

Wilt u een huis kopen, dan kijken wij graag met u mee wat de mogelijkheden zijn qua hypotheek en de daarbij behorende maandlasten. U adviseren over de belangrijkste financiële beslissing in uw leven is ons vak, onze passie.
Misschien betaald u nu nog wel een hoge rente over uw huidige hypotheek, misschien is oversluiten dan wel een optie voor u om de maandlasten daarvan omlaag te brengen. Of om voor betere voorwaarden te zorgen waardoor u in de toekomst bijvoorbeeld flexibeler bent en meer mogelijkheden hebt.

Bent u benieuwd hoe oversluiten werkt? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze hypotheekadviseur.

Wij werken o.a. met

Tweede hypotheek

Een Tweede hypotheek is een hypotheek die je bovenop je bestaande hypotheek afsluit. Bijvoorbeeld om te gaan verbouwen. Als de waarde van de woning en het inkomen het toelaten, kun je een tweede hypotheek afsluiten op je huis. Wil je graag weten wat jouw mogelijkheden zijn omtrent een tweede hypotheek? Of wil je een keer sparren over de mogelijkheden qua verbouwingen van je huis? Maak dan een vrijblijvende afspraak met onze onafhankelijke hypotheekadviseur, zij helpt je graag.

Contact