Verzekeringskantoor Amptmeijer Geen reacties

Enthousiaste reacties bij verzekeringskantoor Amptmeijer uit Wezep toen ze hoorden van het plan van de 12 jarige Julian Bijsterbosch, BMX-er uit Hattemerbroek. Een Olympische droom, ergens ver weg en de reis daar naar toe. Een lange reis die jaren zal duren, maar die de jonge Hattemerbroeker het komend jaar al op plaatsen kan brengen waar hij alleen nog maar van kan dromen.

 

Het BMX-en biedt hem komende zomer de kans om deel te nemen aan het Europees kampioenschap in het zuid Franse Bordeaux en het wereldkampioenschap in de Verenigde Staten. Rock Hill, South Carolina om precies te zijn waar op 26 juli het UCI wereldkampioenschap zal plaatsvinden.

Grote plannen, grote reizen. Grote plannen die ook de nodige kosten met zich meebrengen voor een 12 jarig talent. Janny Amptmeijer wees Julian op het bestaan van de stichting goede doelen van verzekeraar NH1816. Deze stichting ondersteunt de crowdfunding site talentboek.nl en zo is er nu een platform voor Julian om donateurs te werven voor zijn passie. Epke Zonderland, ambassadeur van talentboek.nl zegt er het volgende over: “Extra ondersteuning is noodzakelijk om je talent te kunnen ontplooien, en op alle gebieden het maximale uit je sport te kunnen halen. Via Talentboek kan deze ondersteuning worden geboden zodat de talenten zich kunnen ontwikkelen tot kampioenen”

Wilt u Julian ook steunen in zijn sport, het mogelijk maken dat hij in juli kan gaan deelnemen aan het Europees kampioenschap in Frankrijk en aan het Wereldkampioenschap in de Verenigde Staten, bezoek dan zijn pagina op talentenboek.nl

https://www.talentboek.nl/donatiedoelen/88-wielrennen-bmx/841-naar-het-ek-wk-in-2017-naar-het-ek-wk-in-2017.html

Namens Julian alvast bedankt voor de support!