Op deze pagina vindt u een overzicht van onze betrouwbare partners. E-Mobile Wezep en Administratiekantoor Koele zijn bij ons in het kantoorpand gevestigd!

E-Mobile-logo-transparant

 

 

 

 

E-Mobile Wezep heeft de beste aanbiedingen op het gebied van vaste en mobiele telefonie. E-Mobile Wezep verkoopt onder andere abonnementen van T-Mobile, Vodafone en binnenkort ook KPN. E-Mobile Wezep is te vinden op adres Zuiderzeestraatweg 559 in Wezep

www.e-mobilewezep.nl 

 

 

 

 

 

 

 

 

LT Advocatenkantoor: jong, dynamisch en succesvol.

We zijn zeer resultaatgericht en met onze kennis van zaken behalen wij de beste resultaten voor onze  klanten.

https://www.lt-advocaten.nl/

 

administratiekantoorkoele-logo

 

 

Vanaf oktober 2011 is Administratiekantoor Willem Koele actief in Wezep. Wij zijn een kantoor dat gespecialiseerd is in Midden- en Klein Bedrijven, ZZP’ers en de agrarische sector. Wij onderhouden op informele  basis en met no-nonsense contact met onze relaties, waarbij betrokkenheid en (wederzijds) vertrouwen een grote rol spelen.

www.administratiekantoorkoele.nl

 

gerjanne-grijs

 

 

In het voormalige pand van E-Mobile Wezep (achter het kantoor van Amptmeijer Verzekeringen) is sinds 1 februari 2016 het kantoor van GERJANNE // wedding & lifestyle photography gevestigd.  Gerjanne Immeker legt met veel passie voor haar werk de mooiste en belangrijkste momenten in uw leven vast; van bruiloften en loveshoots tot zwangerschap, geboorte en newborn. Ook verzorgt zij voor Amptmeijer Verzekeringen de website en het bijbehorende fotomateriaal.

www.gerjanne.nl