beheerder Geen reacties

De Startershypotheek:

langere looptijd, lagere maandlasten

 

40-jarige hypotheek

Met de WelThuis Starters hypotheek kan je kiezen voor een extra lange looptijd tot zelfs 40 jaar. Je betaalt dan wel langer door, maar per maand betaal je minder. Het werkt als een annuïteitenhypotheek, maar dan met een langere looptijd. Je betaalt elke maand hetzelfde bedrag. Dat bedrag bestaat voor een deel uit rente en je betaalt elke maand een deel terug. Op de einddatum van de hypotheek heb je de lening helemaal terugbetaald. Een prettig idee.

 

Flexibel

Lagere maandlasten betekent extra ruimte om te leven of extra te sparen. Heb je het geld niet nodig? Je kunt elk jaar tot 15% van de oorspronkelijke lening extra terugbetalen, zonder extra kosten. Lekker flexibel.

 

De WelThuis Starters hypotheek kun je bij ons afsluiten.

 

Ga je alleen of samen met je partner je eerste huis kopen? En heb jij (of je partner) nog 30 jaar recht op hypotheekrenteaftrek? Dan kom je in aanmerking voor de Welthuis Starters hypotheek. Heb je interesse, kom dan eens langs voor een vrijblijvend gesprek met ons (onafhankelijk hypotheekadviseur). Zo kunnen wij je advies op maat geven en uitrekenen wat jouw maandlasten zijn voor de Welthuis Starters hypotheek. Zodat je de juiste keuze maakt en precies weet waar je aan toe bent.

 

We zien je graag bij ons op kantoor.